Ontwaken Ons Licht Wezen: De Rol van Spirituele Muziek en Mantras

Gepubliceerd op 9 augustus 2023 om 13:01

 

Wat als we jou vertellen dat je een lichtwezen bent? Op het eerste gezicht klinkt dit misschien vreemd, mystiek zelfs, maar de idee is niet zo ver verwijderd van wat veel spirituele tradities over de hele wereld al eeuwenlang verkondigen. In essentie is het idee dat we wezens van licht zijn, krachtige energiesoorten ingebed in het menselijk lichaam. In deze nieuwe tijd en frequentie waarin we leven, kunnen we deze inherente helderheid van ons zijn ontwaken en ervaren. Een van de wegen naar deze openbaring is door de kracht van spirituele muziek en mantra's.

Muziek is een universele taal die over de hele wereld wordt begrepen en gewaardeerd. Maar bovenal is muziek een drager van energie, en deze energie kan worden gebruikt om te genezen, te inspireren, en om ons af te stemmen op hogere niveaus van bewustzijn. Spirituele muziek, in het bijzonder, kan ons helpen op een drukke, rumoerige wereld te focussen, en ons openstellen voor de diepere delen van onszelf.

Mantra's zijn oude, heilige geluiden die met een specifieke bedoeling worden gezongen of gereciteerd. Ze worden gezien als trillingen van het universum die aanwezig zijn in en rond ons. Door deze mantra's te zingen, stemmen we ons af op die trillingen en zetten we onze energiefrequenties in harmonie met die van het universum.

Wanneer we dit soort muziek en mantra's in onze dagelijkse praktijk opnemen, gebeurt er iets moois. De vibraties van de melodieën en woorden beginnen te resoneren met onze innerlijke frequenties, waardoor er ruimte ontstaat voor reflectie, innerlijke vrede en groei. Dit opent ons bewustzijn en helpt ons om ons te verbinden met ons innerlijke licht.

De nieuwe tijd waarin we leven, is er een van verschuiving en transformatie. De oude structuren en systemen voldoen niet meer. Als lichtwezens moeten we in deze nieuwe frequentie stappen en onszelf afstemmen op de trillingen van liefde, vrede en harmonie.

In dit ontwaken van ons lichtwezen, ontdekken we dat we niet alleen fysieke wezens zijn die een menselijke ervaring hebben, maar spirituele wezens die in staat zijn om ongeziene energieën en frequenties te ervaren en te manipuleren voor ons hoogste goed.

Dit is de schoonheid van spirituele muziek en mantra's. Ze nodigen ons uit om onze ogen te sluiten en naar binnen te kijken, om de lichtwezens te zien die we werkelijk zijn, en om te beseffen dat we de kracht hebben om ons leven en onze wereld te transformeren. In de woorden van Rumi, "Je bent niet een druppel in de oceaan. Je bent de hele oceaan in een druppel."

Laten we ons samen afstemmen op de frequenties van de nieuwe tijd, laten we ons licht omarmen en schijnen, en ons aansluiten bij de harmonie van het universum door middel van de betoverende melodieën en krachtige mantra's van spirituele muziek.

 

Hier is een prachtige Spotify lijst met muziek om jullie ziel te voeden.

https://open.spotify.com/playlist/2wkukhu6UhjFOvaH8BtzF9?si=C2pEguXYSzuR0XF7sPgGAg

Met veel liefde en compassie.

States of Being 💗


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.