Verhoog je vibratie om je licht te laten schijnen, verbind je met elkaar. We zijn allen één bewustzijn dat zichzelf aan het ervaren is.

 

Co-creatie!
We werken graag met getalenteerde mensen.

Samen creëren we de meest liefdevolle heilige ruimtes voor mensen over de hele wereld.

Iedereen heeft zijn eigen talent en samen hebben we de missie om te genieten in het NU in de huidige frequentie van bewustzijn op aarde.  Hieronder zie je de creatieve wezens die in verbinding jou kunnen ondersteunen in het verruimen van je bewustzijn. Lees meer over hen en hoe ze kunnen helpen.

Joyce.

Ik ben 38 jaar woonachtig in Limburg.  Ik werk al sinds mijn tienerjaren met mensen. Ik ben opgeleid in de (geestelijke) gezondheidszorg en heb gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie, gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Daarnaast heb ik een zorgboerderij geleid voor kinderen en volwassenen met psychische problematiek. 

 

2018 heb ik ervoor gekozen om mijn hart te volgen en te doen waar ik blij van wordt.

Van daaruit draag ik nu bij aan States of Being.

 

Helaas heeft mijn mooie engel Joyce deze planeet verlaten 🥲, en zal ze bij al het werk wat we doen bij States of Being energetisch aanwezig zijn.

Voor altijd in ons hart, voor altijd bij ons. Je bent het zonlicht ☀️ die deze planeet verlicht, het water🌊 die ons voed met levens energie, de wind 🌬️ die rust en informatie brengt, het vuur 🔥 die ons warme brengt en licht in de duisternis, de aarde 🌎die ons een fundatie geeft en de Ether 🌀 die ons omringt met kracht en de mysteries van het universum.💫

Ik hou van jou mijn liefste van de allerliefste.💕

Wees vrij zoals je nu bent. 🐬💎🪬

Voor States of Being draait het allemaal om jou.

Wat is jou behoefte en hoe kan ik bijdragen aan jou proces? Ik ben een goede luisteraar en kan je de tools geven om verandering en beweging te faciliteren in je zoektocht naar je waarheid en essentie.

Iedereen is anders en Uniek! Persoonlijke aandacht en zorg op maat streven we met elkaar naar.

Een evenwichtige voeding is een essentieel element voor een gezond leven. Ik heb ervaring met verschillende diëten en kook veganistisch of vegetarisch tijdens de groepssessies die we organiseren.


We streven naar balans fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Door verstoring in een of meer van deze niveaus gedurende je leven kunnen lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan. Een energetische behandeling is een aanvulling op uw transformatieproces.

Uit ervaring weten we dat in 2-3 sessies transformatie kan plaatsvinden.


Kim van oorsouw – Windebloem

Ik ben Kim, psycholoog, yogadocent en coach. Bij windebloem kan je terecht voor individuele of groeps- integratie of verdiepingssessies. Het is fijn om weer te verbinden met die plek in jezelf die jij tijdens het werken met de plantmedicijnen hebt ontdekt. In deze sessies gebruiken we cacao, ademwerk, meditatie en live muziek. Dit alles in kleine groep (max 8). We bieden een veilige ruimte waarin eerdere inzichten dieper kunnen worden geïntegreerd.
Ook biedt Windebloem 1 op 1 integratietrajecten waarin we kijken wat passend is voor jou op opgedane inzichten te integreren. Daarin worden technieken vanuit de psychologie maar ook meditatie, adem, touch of matrix en andere methoden gebruikt.
Voor meer info en mijn verhaal kijk op 

www.windebloem.nl

My name is Kim, psychologist, yoga teacher and coach. Windebloem offers individual and group integration sessions. During these sessions you can connect to that space within yourself that you discovered during your plant medicine work. In these sessions, we use cacao, breath work, meditation and live music. Sessions are in small groups (max 8). We offer a safe space in which earlier insights can be shared and integrated.
Windebloem also offers individual (3-5 session) customized integration packages. Together we find out what you need and what method works best for you. Sessions can be online or live. In these sessions we use psychological techniques, but also meditation, breath work and touch of matrix.
For more info and my story, check www.windebloem.nl

Lees Meer Over Windebloem


Raul – Gestalttherapeut 

Raul is een hartgecentreerde Gestalttherapeut met bijna twintig jaar ervaring.

Zijn therapeutische benadering is gericht op het opbouwen van een authentieke steunrelatie met elk van zijn cliënten.

Hij heeft keer op keer gezien hoe dit een positief rimpeleffect creëert in alle aspecten van het leven van zijn cliënten. Waarachtig opdagen en met de bedoeling het hoogste goed te dienen, is ook wat hem leidt in zijn spirituele werk.

Door de jaren heen is hij in de leer geweest bij Indiaanse sjamanen om zijn kennis te verdiepen in zweethutten.

Werken met plantaardige medicijnen heeft zijn hart nog meer geopend, hem vernederd en hem nog meer wakker gemaakt voor zijn ware roeping om mensen te helpen vrede te sluiten, te genezen en hun beste leven te leiden.

 

Inmiddels leidt hij (r)apè ceremonies en is hij psychedelische integratiecoach.

 

Begeleid tijdens Plantmedicijn ceremonies binnen States of Being.

 

Raul is een liefdevolle krachtig persoon en een rots in de branding.

 

Daarnaast is Raul een ervaren Breathwork coach.

 

Hij woont in Zuid-Holland met zijn vrouw en zijn tienerdochter.


Lisette Groot.

Mijn naam is Lisette Groot, jaren werkzaam in het basisonderwijs. Op dit moment coach voor (startende) leerkrachten, coaches en Pabo studenten. Begeleidt studenten in de theorie en de praktijk.
En…….
Werkzaam als ademcoach
Ademsessie’s brengen je in contact met emoties en herinneringen, waardoor je deze kunt verwerken en loslaten, vooral als deze nog onverwerkt of weggestopt zijn. De sessies zijn meestal individueel. Er wordt gebruik gemaakt van de verbonden ademhaling. Ademsessies brengen heling, fysiek en emotioneel. Onderdrukte emoties komen vrij, je komt weer in contact met je innerlijke kracht en kan het ervaren als een bevrijding, innerlijke rust.
Quantum Touch coach (Richard Gordon)
Een techniek waarbij je met ademhalingen en technieken lichamelijke klachten, emotionele en traumatische verstoringen kan behandelen.
Begeleider van Familie en individuele opstellingen.
Opstellingen geven inzicht in het systeem van herkomst. Zichtbare en vooral onzichtbare, onbewuste processen worden visueel gemaakt. Een opstelling kan een andere kijk geven op situaties en mogelijke interventies kunnen vraagsteller en het systeem in zijn of haar kracht zetten.

Ik kom het team van States of Being versterken met mijn expertise, passie en liefde.


Petra van Dooren-Lansdorp – Kolibrie coaching & training.

Mijn naam is Petra van Dooren-Lansdorp.

Ik ben coach, trainer, systemisch familieopsteller en zangeres.

Het is mijn missie om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen naar meer (zelf)liefde, (zelf)vertrouwen en innerlijke vrijheid om authentieke keuzes te maken vanuit hun hart.

Hierbij blijf ik zelf ook groeien, want zolang ik leef ben ik nooit uitontwikkeld en ik kan van iedereen leren.
Na een moeilijke onveilige jeugd, heb ik decennialang op de overleefstand gestaan. Van de buitenkant was ik succesvol, maar ik kon hier niet van genieten.

Door de reis naar binnen, middels o.a. NLP, familieopstellingen en plantmedicijnreizen heb ik mijzelf en mijn leven kunnen transformeren.

Ik ben gelukkiger dan ooit en dit wil ik graag doorgeven. Ik ben dankbaar om samen te mogen werken met de liefdevolle lichtwerkers Joyce & Björn, die ook veel betekenen in mijn persoonlijke proces. Samen voor een betere wereld met meer liefde, verbinding en eenheidsbewustzijn!

 

My name is Petra van Dooren-Lansdorp.

I am a coach, trainer, systemic familyconstellation facilitator and singer.

It is my mission to contribute to the development of people towards more (self) love, (self) confidence and inner freedom to make authentic choices from the heart.

I also continue to grow myself, because as long as I live, I will never finish developping and I can learn from everyone. After a difficult unsafe childhood, for decades I was on survival mode. From the outside I was successful, but I couldn't enjoy this. Through the journey inward, a.o. through NLP, family constellations and plant medicine journeys, I have been able to transform myself and my life. I am happier than ever and now I want to help others.

I am really gratefull to work with the loving lightworkers Joyce & Björn, who also mean a lot in my personal process. Together for a better world with more love, connection and unity consciousness!


Ik ben Anne - Aime,

Ik wil graag met jullie delen wat mij gemotiveerd heeft om een bijdrage te leveren aan de integratie processen van mensen, die deelgenomen hebben aan een plantmedicijn ceremonie.

Na mijn studies pedagogiek en psychologie heb ik ruim 5 jaar gewerkt in de specialistische gezondheidszorg (s-ggz).
Op het moment werk ik de helft van de tijd voor mezelf als ondernemer en de andere helft van de tijd werk ik met (jong)volwassenen in de basis gezondheidszorg (b- ggz).

Wanneer ik terugblik op mijn leven heb ik zolang ik me kan herinneren last gehad van onrust. Deze onrust kwam ook tot uiting binnen mijn werk. Ik had namelijk het gevoel dat er iets miste. Alleen wat dan en ik had toch alles?

Ik besloot dat ik deze onrust verder wilde onderzoeken en nam het besluit om naar Santiago de Compostella te gaan wandelen. Dit is voor mij een van de meest transformationele ervaringen in mijn leven geweest. Ik kwam er achter dat de antwoorden op de vragen die ik had niet buiten mezelf kon vinden, alleen binnen in mijzelf.

Ik ben me na mijn wandeltocht gaan verdiepen en scholen in onderwerpen die me interesseerden en plezier gaven omdat er voor mijn gevoel iets miste wat ik binnen mijn studies niet geleerd had.

Ik kwam meer in verbinding met mijn gevoel en met het leven te staan en kwam er achter dat dit niet zo zweverig is als ik van te voren dacht.

Alternatievere vormen van behandeling bijvoorbeeld plantmedicijnen, hebben me ook in dit proces ondersteund.

Wat ik heb mogen ervaren is dat zo’n reis magisch is, alleen de inzichten die je tijdens zo’n reis ontvangt ook net zo belangrijk zijn om te integreren. En dat kan soms best wel een uitdaging zijn aangezien je in je dagelijkse leven snel afgeleid kunt raken en daardoor ook weer makkelijk kan terugvallen in oude patronen.

Ik heb de waarde van integratie mogen ervaren in mijn eigen proces en ik zou jou hier ook heel graag bij willen ondersteunen.

Voel je de behoefte om alle inzichten die verworven zijn na een plantmedicijn ceremonie te integreren?

Dan ga ik graag met jou in gesprek om een traject op maat af te stemmen.

Mijn doel is je handvaten aan te reiken die een bijdrage kunnen leveren bij het verankeren van jou verworven inzichten tijdens een ceremonie en deze te verankeren in je leven.

Jij staat centraal ☀️🌈🍃

mail gerust .

 

Liefs Anne- Aime


 

 

Hey there!

I hope this message reaches you in good health. Today I am contacting you to share a new scientific study that is being conducted and the researcher has asked me to share this study among my clients and network. The following poster and links invite you to participate in research exploring personal experiences with Energetic Medicine. The following links provide detailed information on the study and also show you how to sign up to be contacted for an interview.

 

 

Study Information:

https://maastrichtuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bKI4e2lEzGpKPjw

 

Eligibility Assessment and Consent:

https://maastrichtuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_41jquDp7pqkBLEy 

 

Thankyou greatly for taking your time to read this message,