Integratie.

 

Integratie is het proces waarbij de inzichten en ervaringen die tijdens de ceremonie zijn opgedaan, worden verwerkt en toegepast in het dagelijks leven.

Tijdens de ceremonie kan de deelnemer worden geconfronteerd met onbewuste emoties, patronen en overtuigingen die diep geworteld zijn.

Integratie helpt de deelnemer om deze inzichten te begrijpen en te gebruiken om positieve veranderingen in het leven aan te brengen. 

Na de ceremonie kunnen deelnemers zich verward, overweldigd en zelfs angstig voelen. Integratie kan helpen om deze gevoelens te verminderen en de deelnemer te helpen de ervaring te begrijpen en er positieve veranderingen uit te halen.

Integratie kan onder meer bestaan uit het praten over de ervaring met een therapeut, het opschrijven van gedachten en emoties, het doen van meditatie of yoga, en het aanpassen van leefstijlgewoonten.

 

 

Helpt de krachtige ceremonie-ervaringen te begrijpen en plaatst ze op hun juiste plaats.


Neemt de lessen en inzichten van de plant medicijnen en implementeert deze in het dagelijks leven.
Verduidelijkt wat je wilt genezen of groeien in je leven.


Vaardigheden opdoen om verbonden te blijven met uw waarheid
Voedt je verbinding met je ziel en met het medicijn.


Focus op het werken door gebieden van het leven die liefde, aandacht en duidelijkheid nodig hebben.


Krijg een holistische kijk op het beginnen met het veranderen van oude denkpatronen, programmering, conditionering en geloofssystemen die niet langer dienen; werkt om beperkende overtuigingen te doorbreken.


Maak een plan om noodzakelijke levensveranderingen aan te brengen die vrede, welzijn, overvloed en ondersteuning voor je hoogste waarheid brengen.

 

 

 

Wat is integratie?

 


Na je ervaring met plantengeneeskunde is het noodzakelijk om te integreren. Integratie betekent je ervaringen met de plant verwerken en vertalen naar de gewenste veranderingen in je leven. In je eigen tempo kun je ervoor kiezen om dingen anders te doen. Om patronen, mensen en plekken los te laten die je niet meer dienen. Of misschien moet je dingen onder ogen zien, uit je comfortzone komen. Al deze veranderingen en keuzes zullen uiteindelijk leiden tot waar je wilt zijn en wie je wilt zijn.

 

Waarom is integratie belangrijk?


Je ervaring met plantengeneeskunde kan veel brengen en kan op zichzelf heel helend zijn. Het kan ook overweldigend en verwarrend zijn. Daarom is het belangrijk om de tijd en de juiste actie te nemen om te integreren. Dan profiteer je volop van de mogelijkheden die een ervaring met plantengeneeskunde te bieden heeft. Zodat het meer is dan een helende, opgewonden of mooie ervaring op zich. En het zal de gewenste verandering in je leven brengen.

 

Hoe integreren?


De integratie begint direct na uw ervaring met het plantengeneesmiddel. Door jouw ervaring te delen met het team van States of Being en de andere deelnemers. Als je weer thuis bent is het belangrijk om te rusten en goed voor jezelf te zorgen. In de natuur zijn kan heel nuttig zijn. Net als bij mensen zijn die je vertrouwt en waar je je veilig voelt. Ook meditatie, yoga en een massage kunnen heilzaam zijn. Luister naar jezelf en je lichaam en volg je behoeften. Rapé kan een grote hulp zijn bij het integreren van uw ervaringen. Je kunt het team van States of Being om een rapésessie vragen, maar je kunt je ook zelf aanmelden. Het is ook mogelijk om hulp te vragen in de vorm van inburgeringsbegeleiding.

 

U kunt voor of na uw ervaring met de plantengeneeskunde een sessie boeken bij onze integratiespecialist.

 

Deel hier uw ervaring van het integratie traject.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.