Webshop


Kuripe's en Tepi's


Rapé

Rapé kan de pijnappelklier ontkalken, het opent het innerlijke visioen en kanaliseert naar de geest om bepaalde boodschappen te ontvangen.

Rapé brengt focus, verhoogd het bewustzijn en zorgt voor een kalme, vredige, heldere en gebalanceerde energie.

Je spreekt Rapé uit als Ha-Pee. Het is een heilige sjamanistische ‘medicijn’ dat is gebruikt door healers van inheemse stammen voor duizenden jaren en is een essentieel onderdeel van hun tribal cultuur en geschiedenis. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten.  Rapé betekend ook wel “stof van de Ouden”. Het wordt bij diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (kaxinawás) al duizenden jaren gebruikt.  Rapé  is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere medicijnen uit de jungle. Tevens kan het in het dagelijks leven worden gebruikt als wierook.

Rapé bevat tabak, en dus ook nicotine. Het grootste gevaar van rapé is de nicotine afkomstig van de tabaksplant. Vaak wordt de verslavingskans van deze stof onderschat. Mensen die al jaren gestopt zijn met roken en beginnen met het nemen van rapé, kunnen ongemerkt toch weer verslaafd raken aan de nicotine. In eerste instantie denk je namelijk iets heel anders te consumeren dan een sigaret. Toch is de stof die je verslaafd maakte aan sigaretten evengoed aanwezig in rapé. Onderschat dit middel dan ook niet.

 

Combineer rapé NIET met andere drugs of medicatie. 

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. 

Gebruik het niet als je auto moet rijden of zware machines moet bedienen.Kristallen en Mineralen