Wie zijn wij?


Björn Kroonenburg

Als kind was ik al in volledige verbinding met mezelf en het universum. Zoals zovelen van ons verloor ik die verbinding vanwege sociale conditionering en bepaalde gebeurtenissen in mijn jeugd. Ik maakte het mijn levensdoel om de verbinding te herwinnen en het wezen dat ik altijd was te erkennen en lief te hebben.

Op 23-jarige leeftijd ontmoette ik een energiewerker die mij een behandeling gaf. Deze ervaring wekte mijn nieuwsgierigheid en ik ben toen zelf een Reiki cursus begonnen. De cursus voelde als thuiskomen in een wereld die mij opmerkelijk bekend was. Van daaruit studeerde ik energiewerk en een pad als lichtwerker opende zich voor mij. Ik was hongerig naar deze nieuwe kennis en begon in verschillende studies en workshops; waaronder:

 

 • Reiki Master, 
 • Sound Healer, 
 • Crystal Healing, 
 • Aura Surgery, 
 • Shamanism, 
 • Medicine Wheel, Shielding, 
 • Shaman Drum Making, 
 • Plant Medicine Master en Amazon Healer, Curandero,
 • Mesmerism Master, Hypnotherapeut,
 • Yogaleraar in Nepal, 
 • Sidha Kundalini training en meer.

 

Al deze trainingen brachten me steeds dichter bij mezelf, en dankzij dat kon ik mezelf erkennen en mezelf weer omhelzen.  Door mijn persoonlijke transformatie en die uitgebreide ervaring heb ik veel mensen kunnen helpen om weer op één lijn te komen met hun levensreis. Daarom heb ik besloten om States of Being op te richten.


Joyce Hanssen

Haar levenspad was ook buitengewoon en  staat in verbinding met de bron. We vullen elkaar aan en bundelen onze krachten om mensen te helpen. Uit onze liefdevolle verbinding is op 02-12-2020 onze geweldige zoon Odin geboren.

We zijn supertrots dat hij ons nog meer versterkt.

Het doel van States of Being is om mensen te helpen hun wortels terug te vinden - in verbinding met zichzelf - om hun levenspad te vinden en zelfredzaam te worden. We dragen hierdoor graag aan de mensheid bij door het aanbieden van verschillende therapieën en behandelingen, groepsbijeenkomsten, privésessies en retraiteweekenden.

Onze intenties zijn er altijd op gericht om je liefde en vreugde opnieuw te bezitten en de effecten van sociale conditionering te beperken, zodat je weer thuis kunt komen bij jezelf. We zijn trots op dit te doen in samenwerking met andere therapeuten en coaches, die je ook op deze website kunt vinden.

Samen zorgen we voor een mooi transformatieproces en een goede integratie achteraf.

 

Helaas heeft mijn mooie engel Joyce deze planeet verlaten 🥲, maar zal ze bij al het werk wat we doen bij States of Being energetisch aanwezig zijn.

Voor altijd in ons hart, voor altijd bij ons. Je bent het zonlicht ☀️ die deze planeet verlicht, het water🌊 die ons voed met levens energie, de wind 🌬️ die rust en informatie brengt, het vuur 🔥 die ons warme brengt en licht in de duisternis, de aarde 🌎die ons een fundatie geeft en de Ether 🌀 die ons omringt met kracht en de mysteries van het universum.💫

Ik hou van jou mijn liefste van de allerliefste.💕

Wees vrij zoals je nu bent. 🐬💎🪬