Vol vreugde en verwachting willen we jullie vertellen over de bijzondere avonden die we elke maand organiseren - onze magische sound healing avonden. Het is een betoverende gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de genezende energie van geluid en trillingen.

Tijdens deze avonden creëren we samen een heilige ruimte waarin de helende klanken van verschillende instrumenten en stemmen samenkomen om een harmonieuze symfonie van liefde en vrede te creëren. Het is een magische ervaring waarbij je wordt meegenomen op een innerlijke reis, waarin je kunt helen, loslaten en je weer kunt verbinden met jezelf.

Sound healing, als eeuwenoud genezingspraktijk, heeft de kracht om diep door te dringen in ons energieveld en de blokkades te verzachten die ons welzijn en onze vitaliteit belemmeren. Het is als een zachte bries die door onze ziel stroomt, helend en verhelderend terwijl het onze energie in balans brengt. De trillingen van het geluid raken ons op een diep niveau, waarbij ze niet alleen fysieke, maar ook emotionele, mentale en spirituele genezing bevorderen.

Als we ons overgeven aan de helende klanken, gebeurt er iets magisch. Onze lichaamscellen worden aangeraakt door de harmonie en resoneren op een frequentie van puur evenwicht en welzijn. De diepe ontspanning die we ervaren, opent de poorten naar ons innerlijke zelf, waar genezing en transformatie plaatsvinden.

Het is bewezen dat sound healing het stressniveau verlaagt, de slaapkwaliteit verbetert, angst en depressie vermindert, evenwicht en harmonie herstelt in ons energieveld, en zelfs het immuunsysteem versterkt. Het is als een liefdevolle omhelzing van het universum, die ons uitnodigt om te bloeien en te groeien in ons eigen unieke levenspad.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze sound healing avonden en jezelf onder te dompelen in de kracht van geluid en trillingen. Het is een kans om diep te ontspannen, te helen en je te verbinden met je innerlijke kracht en wijsheid.

De kosten voor deze avonden bedragen slechts €25 per persoon. Een kleine investering in jezelf, in je welzijn en in het omarmen van de helende kracht van geluid.

Naast onze groepsavonden bieden we ook privésessies aan waarin we ons richten op jouw persoonlijke behoeften en je een diepgaande helende ervaring bieden. Samen creëren we een veilige ruimte waarin rust en balans kunnen bloeien, zodat je weer in contact kunt komen met jezelf en je hoofdweg kunt vervolgen.

De investering in jezelf voor een privébehandeling van ongeveer 2 uur bedraagt €90 per persoon. Het is een waardevolle investering in jouw groei, welzijn en innerlijke vrede.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze sound healing avonden en je te begeleiden op jouw helende reis, of om je te ontmoeten voor een persoonlijke sessie waarin we ons helemaal op jou kunnen afstemmen.

Met liefdevolle klanken,

Björn en Joyce

Deel hier uw ervaring van de sound healing sessie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.