Agenda


Generatie lijnen opschonen

Generatie lijnen opschonen.

Vaak worden patronen en belemmerende overtuigingen doorgegeven van generatie op generatie. Dat kan energetisch, emotioneel of mentaal zijn.       Soms helemaal onbewust.            Met het opschonen van generatielijnen mag jij loslaten wat niet langer bij jou hoort omdat het helemaal niet van jou is.        Daarmee maak je ook je eigen kinderen vrij van jouw ballast.      Hoe mooi is dat.  Aan deze workshop kunnen maximaal 5 personen deelnemen. We werken hier met een combinatie van familieopstellingen en touch of matrix. Iedereen stelt een thema op en de andere deelnemers zijn representant in elkaars opstelling.  Kosten 77 euro  (18.30 - 22.00 incl thee en iets lekkers). 

https://www.windebloem.nl/aanbod/groepsessies/generatielijnen  

 

Datums generatie lijnen opschonen.

 • 16 nov. generatie lijnen opschonen in België Riemst bij windebloem. 18.30-22.00.

Rapé ceremonie

Rapé ceremonie.

Wat te verwachten;

Wij heten u van harte welkom op de locatie in Zuid-Nederland, Limburg. Of ontmoet ons op andere locaties in België, of bij u thuis.

Bij aankomst drinken we samen een kopje thee en landen we energetisch op de locatie.

Tijdens de avond wordt er een uitgebreide uitleg over Rapé gegeven.

Daarna is er de mogelijkheid om 3 rondes rapé te ontvangen. Tijdens het ontvangen van de rapé stemmen we af met jou hoger self om jou verder te helpen in jou proces.

 

 

Het deelnemen aan een groeps sessie kost €88.

 

Wij importeren de rapé rechtstreeks van de stammen in Brazilië.

Zie ook.

https://www.states-of-being.eu/rap-e

 

Datums rapé ceremonie.

 • 2024
 • 17 augustus. Rapé ceremonie Raamsdonk.

Binnenwereld dag ceremonie Magic Truffels

 

Binnenwereld ceremonie magische truffel.

Hoe ziet de dag er uit.

Aanwezigheid vanaf 10.00 tot 20.00 uur.

We komen samen en hebben een persoonlijk gesprek.

Duur van de reis ongeveer (+/- 6 uur) en is volledig Live muzikaal begeleid.

Daarna een volledig verzorgde vegetarische maaltijd (glutenvrij, lactosevrij, gistvrij, tyramine-arm, suiker-arm) [in geval van allergie/intollerantie geef dit duidelijk aan.

  Nazorggesprek 

Zowel na- als voorzorg gesprek kunnen indien gewenst verlengd worden. 

Zie ook het dieet en aanvullende informatie.

https://www.states-of-being.eu/magische-truffel-binnenwereld-dag-ceremonie

 

 

Datums magische truffel ceremonie.

 • 2024
 • 25 feb truffel ceremonie in Raamsdonk.

 

Bouw je eigen sjamaan drum workshop

 

Bouw je eigen sjamaan drum workshop.

De middag ziet er volgt uit.

Jullie zijn welkom om 11:00
Dan zal ik wat dingen uitleggen over de geschiedenis van de drum en dan kun je een intentie zetten voor het maken ervan. Dan hebben we een klein ritueel om het dier te eren.
Dan gaan we de drum maken in de middag is er een vegetarische lunch en hapjes.
Dan gaan we weer verder met bouwen.
Je zult rond 16:00 17:00 klaar zijn.

Zie ook

https://www.states-of-being.eu/bouw-je-eigen-sjamaandrum

 

Datums Sjamaandrum workshop.

 • 2024
 • 20 juli  in Limburg
 • 18 augustus in Raamsdonk
 • 15 september in Alkmaar

Energetische klankbad.

Energetische klankbad.

Aanvang om 19:15 tot 22:00

Bijdrage €35

In een wereld die constant in beweging is, nodigen wij je uit om een moment van sereniteit en verbinding te ervaren. Elke maand komen we samen voor een betoverende sound healing avond, waar we de kracht van geluid en frequentie omarmen om innerlijke rust te vinden en te begeleiden.

Stel je voor: een oase van harmonie en vrede, waar de drukte van het dagelijks leven vervaagt en je de gelegenheid hebt om diep naar binnen te keren. In deze intieme setting laten we de helende klanken je omringen, als een zachte omarming van het universum.

Zodra de eerste noten klinken, voel je de stress en spanning wegebben. De geluidsgolven reizen door je lichaam en geest, en raken de diepste lagen van je ziel aan. Ze herinneren je eraan dat je deel uitmaakt van een groter geheel, een eindeloze dans van trillingen en energie.

Elke klank draagt een intentie, een boodschap van liefde en heling. Ze raken de snaren van je hart en nodigen je uit om te luisteren naar de subtiele taal van je innerlijke wereld. Laat jezelf openstellen voor deze melodieën en laat ze je leiden naar een staat van diepe ontspanning en vrede.

De fijngevoelige melodieën van de verschillende instrumenten raken je diep in je hart. Met elke klank van mystieke instrumenten ontvouwt zich een verhaal van liefde, pijn, vreugde en verlangen. Sta jezelf toe om emoties te voelen, te koesteren en te omarmen, terwijl de klanken je naar een staat van diepe innerlijke vrede leiden.

Tijdens deze sound healing avonden omarmen we niet alleen de helende kracht van geluiden en frequentie, maar ook de kracht van gemeenschap en verbinding. Samen creëren we een veilige ruimte waarin jezelf liefdevol kunt openstellen en je kunt laten dragen door de ondersteunende energie van de groep.

Sound healing is een reis naar de binnenste kern van je wezen. Het is een uitnodiging om jezelf te accepteren en lief te hebben, met al je imperfecties en unieke kwaliteiten. Het is een herinnering dat we allemaal verbonden zijn, niet alleen met elkaar, maar met de hele kosmos.

Dus kom, sluit je aan bij onze sound healing avonden en geef jezelf de gelegenheid om te rusten, te helen en te groeien. Laat de magische klanken je omhullen en je begeleiden naar een diepe staat van liefde en bewustzijn. Ontdek de kracht van geluiden en frequenties en vind een oase van rust in het midden van de chaos.

Welkom bij onze maandelijkse sound healing avond, waar we samen op reis gaan naar de diepste lagen van ons wezen, en onze harten vullen met onvoorwaardelijke liefde en heling.

Datums sound healing avond.

Godinnen cirkels

 

Godinnen cirkels.

De Godinnencirkel draait om het ervaren van een verbinding met andere vrouwen die dieper gaat dan een oppervlakkig wekelijks theekransje. Het gaat erom dat je de ander ziet en dat je zelf ook gezien wordt.
Precies zoals je bent. Het is niet nodig om maskers op te zetten, kanten van jezelf te verbloemen en je anders voor te doen dan wie je bent.


Nee, het gaat erom dat je jezelf kunt zijn. Wie wil er niet een authentiek leven waarin je zonder schaamte kunt delen wat er in je hart leeft?

Zie ook.

https://www.states-of-being.eu/godinnen-cirkels

 

Datums godinnen cirkels.

2024

 • 26 Januari.  In Limburg    18:30 tot 22:30
 • 29 Februari. In Limburg 18:30 tot 22:30
 • 28 Maart. In Limburg 18:30 tot 22:30
 • 25 April. In Limburg 18:30 tot 22:30
 • 23 Mei. In Limburg 18:30 tot 22:30

Privé sessies

 

Wij zijn ook privé te boeken voor o.a.

Rapé ceremonie 1 op 1 duur 2,5 uur . De kosten hiervoor zijn €150.

of groep maximaal 20 personen duur ceremonie 5 uur. De kosten hiervoor zijn €88 pp

Sjamaandrum workshop Maximaal 5 personen duur hele dag. De kosten hiervoor zijn €220 /€260

Sound healing sessies 1 op 1 duur 2 uur. De kosten zijn. €110 pp

 

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Subscribe

* indicates required